tirsdag 16. juni 2009

Gjeddetur

På vei hjem fra hytta på søndagen blei vi innvitert med ut på fisketur i Goksjø, som ikke er så langt hjemmafra. Og Goksjø betyr en ting; masse gjedde! Denne gangen skulle det ikke fiskes me flue, men med woblere og spinnere.

Første gjedda for min del var ikke svære tassen. Kun 0,8 kg, men det skal nevnes at den sloss godt til så liten å være. Ingen sløv tømmerstokk som bare blei med inn til båten.

Den neste gjedda jeg tok skulle vise seg å ære noget større...

Gøy når man kjenner og ser at det er litt størrelse
 
Hadde ikke gjort noe om den satt litt bedre
 
 
Men opp i båten fikk vi den og vekta stoppa på 2,38 kg. Så det var ikke det beistet jeg hadde håpet på, men disk er fisk. Jeg kunne dog ikke la vær å tenke på hvordan det hadde vært å tatt disse på #7'er stanga mi... Men det kommer vel det å. Det må vel nevnes at min kjære også hadde kjenning med fisk denne dagen, men at den røyk. Fikk så vidt sett den i et sprang og det så ut som ei god gjedde opp mot 5 kg.. Hadde vi bare hatt stålfortommer! Argh! Blir nok en kjapp liten tur på skittfiske en av de nærmeste dagene;)
Esp1
 

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Kul krokodille du fanga Esp1! Syns den var stor nok i massevis jeg da..! Hvis du tar bilder av noen større fra Goksjø, så tror jeg d er slutt på badinga for min del..ugh??!

    SvarSlett